Downloads

Veloram

Blloko nivelin e RAMCache. Përshpejton çdo ruajtje si një RAM Disk.
Versioni i softuerit: 3.8.0.3 VeloRAM është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ, 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019
Fillor: Shkarko

MaxVeloSSD

Niveli bllok RAM dhe SSD cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar përtej shpejtësinë e SSD.
Versioni i softuerit: 3.5.2.3 MaxVeloSSD është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ, 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019
Fillor: Shkarko

VeloSSD

Niveli bllok SSD Cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar.
Versioni i softuerit: 3.5.0.1 New! VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ, 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019
Fillor: Shkarko

VeloFull

Paketa e plotë Suite Velo Cache. Kombinon VeloSSD, VeloRAM dhe MaxVeloSSD në një Produkt, Ndërfaqje Përdorimi dhe Licencë. I ri !
Versioni i softuerit: 3.5.6.0 VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ, 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019
Fillor: Shkarko