Downloads

Shkarko programin e programit dhe të dhënave përshpejtues këtu:

Versione aktuale:

Veloram

Blloko nivelin e RAMCache. Përshpejton çdo ruajtje si një RAM Disk.
Versioni i softuerit: 3.0.0.1
VeloRAM është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 2016
Fillor:
Shkarko

MaxVeloSSD

Niveli bllok RAM dhe SSD cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar përtej shpejtësinë e SSD.
Versioni i softuerit: 3.3.0.3
MaxVeloSSD është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 2016
Fillor:
Shkarko

VeloSSD

Niveli bllok SSD Cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar.
Versioni i softuerit: 3.0.0.1
VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows ® 10, Windows ® 8.1, Windows ® 8, Windows ® 7, Windows ® Vista, Windows ® XP, Windows Servera "¢ 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 2016
Fillor:
Shkarko