VeloSSD Professional Edition Përshkrimi

Professional Edition
Professional Edition është projektuar për përdorimin workstation profesionale.

Caching SSD dhe VelosSSD
Me VeloSSD EliteBytes siguron softuer SSD caching për platformat Windows Client dhe Server x86 / x64. VeloSSD përshpejton vëllimit të magazinimit si RAID, Fibrat Channel LUN, SAN, iSCSI, dinamike, GPT, dhe vëllimi boot. Multicore CPUs janë mbështetur për të mundësuar maksimale xhiros I / O. Nuk ka kufizime të kapaciteteve për cache vetë apo vëllime nikoqire. Pajisjet SSD vetë mund të përdoret në konfigurimin RAID të kombinohen I / O pushtetin e tyre. Vëllimet Disa nikoqire mund të jetë kopje e ruajtur me një vëllim SSD.

Si e bën këtë punë?
Input dhe Output (I / O) trafiku është shërbim i parë nga të vëllimit SSD nëse është e mundur. Përndryshe, nga të vëllimit të pritës. Cache punon aplikimi i pavarur, dhe gjithashtu përshpejton fillimin e sistemit. Ju merrni performancë SSD dhe kapacitet HDD. Ajo përdor një algoritëm shkruaj-mbrapa caching.

Instalimi dhe funksionimi
Instalimi është bërë shumë e thjesht dhe shpejt. Setup dhe aplikim janë në dispozicion në shumë gjuhë. Një reboot është e nevojshme vetëm për volumin e nisjes. Gjatë operacionit, e ndjen një nxitim drastike e aplikacioneve dhe të sistemit operativ. Software shkon automatikisht në sfond dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
VeloSSD Editions
VeloSSD FAQ