VeloSSD Personal Edition Përshkrimi

Personal Edition
Edicioni Personal është niveli i hyrjes edicionin e VeloSSD dhe do të shërbejë mjaft mirë për shumicën e përdoruesve përfundimtarë.

Caching SSD dhe VelosSSD
Me VeloSSD EliteBytes siguron softuer SSD caching për platformat Windows Client dhe Server x86 / x64. VeloSSD përshpejton vëllimit të magazinimit si RAID, Fibrat Channel LUN, SAN, iSCSI, dinamike, GPT, dhe vëllimi boot. Multicore CPUs janë mbështetur për të mundësuar maksimale xhiros I / O. Nuk ka kufizime të kapaciteteve për cache vetë apo vëllime nikoqire. Pajisjet SSD vetë mund të përdoret në konfigurimin RAID të kombinohen I / O pushtetin e tyre. Vëllimet Disa nikoqire mund të jetë kopje e ruajtur me një vëllim SSD.

Si e bën këtë punë?
Input dhe Output (I / O) trafiku është shërbim i parë nga të vëllimit SSD nëse është e mundur. Përndryshe, nga të vëllimit të pritës. Cache punon aplikimi i pavarur, dhe gjithashtu përshpejton fillimin e sistemit. Ju merrni performancë SSD dhe kapacitet HDD. Ajo përdor një algoritëm shkruaj-mbrapa caching.

Instalimi dhe funksionimi
Instalimi është bërë shumë e thjesht dhe shpejt. Setup dhe aplikim janë në dispozicion në shumë gjuhë. Një reboot është e nevojshme vetëm për volumin e nisjes. Gjatë operacionit, e ndjen një nxitim drastike e aplikacioneve dhe të sistemit operativ. Software shkon automatikisht në sfond dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
VeloSSD Editions
VeloSSD FAQ