The F.A.Qis in rework / under reconstruction.

Frequently Asked Questions.

VeloSSD

MaxVeloSSD

VeloRAM

VeloSSD FAQ
1.VeloSSD është në përputhje me hardware tim?
Po, sepse ai punon të pavarur nga një hardware specifik.
Për të drejtuar VeloSSD duhet të keni: një x86 ose x64 kompjuter Windows. Të paktën 1 SSD të brendshëm (të ngurta State Disk) dhe 1 HDD (Hard Disk Device).

2.Do fillimi i dritaret e sistemit operativ të përshpejtuar nga cache?
Po

3.Cilat sisteme operative janë të mbështetur?
VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows® 10 2004, 19H1, Redstone 1-5, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Serverâ, 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016, 2019

4.A Multicore CPUs mbështetur?
Po

5.A ka një limit madhësisë për cache?
Jo

6.A ka një limit madhësisë për vëllimin e magazinimit?
Jo

7.Çfarë lloj të vëllimit të magazinimit mund të jetë kopje e ruajtur?
Çdo lloj i vëllimit NTFS.

8.Është numri i disqeve të kufizuara?
Jo

9.A ka një gjykim të lirë?
Po

10.Mund ta blej software?
Po

11.A do të jetë kopje e ruajtur fotografi Swap? A do të jetë kopje e ruajtur paging?
Caching swap Skeda është e nevojshme për funksionin e saktë.

12.A ka qëndruar ngrohtë në të gjithë reboots cache?
Po, cache qëndron ngrohtë në të gjithë reboots dhe përshpejton fillimin e sistemit.

13.A do të dhënat cache lirshme kur një rishkruhet / pushtet - lock off / hardware ndodh?
NTFS syncs metadata e saj për të gjitha 10 sekonda. VeloSSD përshtatet shumë afër me atë, kështu që ka një siguri transaksion të krahasueshme për të NTFS.

14.Duhet të i kaloni SATA Mode në BIOS?
Switching SATA Mode nga Legacy në AHCI nuk është e rekomanduar gjatë përdorimit VeloSSD Cache.
Më e mirë është që të kemi AHCI kur ju instaloni OS. Vetëm të ndryshojë kur ju e dini atë që bëni ju.

Shih matricës produkt.