VeloSSD Software Product Description

VeloSSD është softver cache SSD për platformat Windows. Caching përdor shpejtësinë e lartë të SSD-ve dhe kapacitetin e lartë të disqeve për raportin optimal të çmimit - performancës. Magazinimi SSD është akoma shumë më i kushtueshëm se disqet.

VeloSSD funksionon në versionet më të reja dhe moderne të klientit dhe serverëve Windows dhe versionet e sistemit operativ.

VeloSSD është i pavarur nga pajisja, kështu që funksionon në të gjitha SSD, chipet, CPU dhe motherboard.

VeloSSD është në përputhje me të gjitha vëllimet e ruajtjes së Windows. (psh: Thjeshtë, Dinamik, GPT, Rrip, RAID, Hapësirë ruajtëse, Secizme e sigurt, etj.) Pra, për të gjitha variantet e boot dhe vëllimet e të dhënave.

Ju në mënyrë efektive kurseni shumë para me memorje SSD. Sepse ju shmangni shpenzimin e 3 ose më shumë herë më shumë para sesa është në të vërtetë e nevojshme. Disqet e vështirë nga 1 TB janë akoma 3-4 herë më të lira se një SSD me të njëjtën madhësi. Caching VeloSSD SSD mbron mekanikën e hard drive tuaj, 90% e qasjes për lexim bëhet nga SSD. Kjo rrit jetën e shërbimit, nivelin e zhurmës, zhvillimin e nxehtësisë dhe konsumin e energjisë.

Caching VeloSSD SSD është veçanërisht ekonomik me RAM, kështu që ai gjithashtu funksionon në mënyrë të sigurt dhe efikase në makinat e pajisura ekonomikisht (nga 1 GB RAM). Për pronarët e makinave me më shumë RAM, ne jemi të lumtur t'ju rekomandojmë MaxVeloSSD dhe VeloRAM, gjithashtu nga kompania jonë. Këto produkte mund të përdorin në mënyrë të qartë çdo sasi të madhe RAM për memorje shumë efikase RAM. MaxVeloSSD e bën këtë përveç caching të SSD në një arkitekturë me 2 shtresa (2 ruajtje ruajtjeje). Softueri VeloSSD është provuar dhe testuar në treg që nga viti 2012. Vështirë se ndonjë produkt tjetër i krahasueshëm e ka arritur këtë cilësi të pjekurisë dhe kujdesit si VeloSSD. Produktet e cache të softuerit Elitebytes të prodhuar në Gjermani janë veçanërisht të shpejtë dhe të plotë.

VeloSSD Product Photo

Caching SSD dhe VelosSSD

Me VeloSSD EliteBytes siguron softuer SSD caching për platformat Windows Client dhe Server x86 / x64.

VeloSSD përshpejton vëllimit të magazinimit si RAID, Fibrat Channel LUN, SAN, iSCSI, dinamike, GPT, dhe vëllimi boot.

Multicore CPUs janë mbështetur për të mundësuar maksimale xhiros I / O.

Nuk ka kufizime të kapaciteteve për cache vetë apo vëllime nikoqire.

Pajisjet SSD vetë mund të përdoret në konfigurimin RAID të kombinohen I / O pushtetin e tyre.

Vëllimet Disa nikoqire mund të jetë kopje e ruajtur me një vëllim SSD.


Si e bën këtë punë?

Input dhe Output (I / O) trafiku është shërbim i parë nga të vëllimit SSD nëse është e mundur.

Përndryshe, nga të vëllimit të pritës.

Cache punon aplikimi i pavarur, dhe gjithashtu përshpejton fillimin e sistemit.

Ju merrni performancë SSD dhe kapacitet HDD.

Ajo përdor një algoritëm shkruaj-mbrapa caching.


Instalimi dhe funksionimi

Instalimi është bërë shumë e thjesht dhe shpejt.

Setup dhe aplikim janë në dispozicion në shumë gjuhë.

Një reboot është e nevojshme vetëm për volumin e nisjes.

Gjatë operacionit, e ndjen një nxitim drastike e aplikacioneve dhe të sistemit operativ.

Software shkon automatikisht në sfond dhe nuk kërkon mirëmbajtje.


Zgjidh monedhën tuaj:  
Përdorimi i licencuar i njëkohshëm në pajisje të ndryshme.:  

VeloSSD SSD Cache software product editions matrix.

VeloSSD Editions
Specifikimet e produktitEdicioni gjyqësor 30 ditorPersonal EditionProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Vëllimet Cachable 1 1 4 8I pakufizuar
Madhësia maksimale CacheI pakufizuar 512 GB SSD1024 GB SSD2048 GB SSDI pakufizuar
Client / Server OSPoPoPoPoPo
Madhësia maksimale Vëllimi2 Petabyte10 Terabyte20 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ÇmimFalas19.99 EUR29.99 EUR39.99 EUR49.99 EUR
blejShkarko
Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...
Jetëgjatësia e produktit

"

"

"