VeloRAM Enterprise Edition Përshkrimi

Enterprise Edition
Edicioni Ndërmarrja është projektuar për të punuar edhe në sistemet operative Server.

RAM caching and VeloRAM
Me VeloRAM EliteBytes jep përshpejtues fundit e aplikimit. Ajo është në përputhje me më të reja të Windows klientit dhe serverit platformat. VeloRAM përshpejton vëllime magazinimit gjenerik dhe RAID, Fibrat Channel Lun, SAN, iSCSI, dinamike, GPT, dhe vëllimin boot. CPUs multicore janë mbështetur për të mundësuar maksimal I / O xhiros. Nuk ka kufizime të kapacitetit për cache vetë ose vëllimet pritëse. Inteligjente spot zbulimin Hot, kursen pajisjeve nga boja. Po, safes VeloRAM jetës për pajisjen themelor magazinimit, duke ulur lexon dhe shkruan.

Si funksionon kjo gjë?
Input dhe Output (I / O) trafiku është shërbim i parë me RAM Sistemit nëse është e mundur. Përndryshe, nga të vëllimit pritës. Cache punon aplikimit të pavarur, dhe gjithashtu përshpejton fillimin e sistemit. Ju merrni performancë RAMDisk në HDD pajisjet / SSHDD / SSD. Ajo përdor një shkruaj-mbrapa caching algorithm.

Instalimi dhe funksionimi
Instalimi është bërë shumë thjesht dhe shpejt. Setup dhe aplikimit janë në dispozicion në shumë gjuhë. Një reboot është e nevojshme vetëm për vëllimin startup. Gjatë operacionit, një shqisat një përshpejtim drastike të aplikacioneve dhe të sistemit operativ. Software shkon automatikisht në sfond dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
VeloSSD Editions
VeloSSD FAQ