VeloFull Cache Suite Edition i produktit Matrix

VeloFull Product Photo

VeloFull kombinon të gjitha produktet e Cache Software në një sistem.Kjo lejon përdorimin e njëkohshëm të funksionalitetit të VeloSSD, VeloRAM dhe MaxVeloSSD.With vetëm një ndërfaqe të programit dhe vetëm një instalim / licencë ju merrni fuqinë e plotë të 3 paketave të suksesshme.

 

VeloFull Cache Suite Software botim i matricës së produktit

Zgjidh monedhën tuaj:   Përdorimi i licencuar i njëkohshëm në pajisje të ndryshme.:  
VeloFull Editions
Specifikimet e produktitEdicioni gjyqësor 30 ditorPersonal EditionProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Vëllimet Cachable2248I pakufizuar
Madhësia maksimale CacheI pakufizuar 512 GB SSD, 8 GB RAM1024 GB SSD, 16 GB RAM2048 GB SSD, 32 GB RAMI pakufizuar
Client / Server OSPoPoPoPoPo
Madhësia maksimale Vëllimi2 Petabyte10 Terabyte10 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ÇmimFalas29.99 EUR46.99 EUR66.99 EUR99.99 EUR
blejShkarko
Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...
Jetëgjatësia e produktit

"

"

"