Produkte Velo dhe EFI / UEFI si dhe Windows-8 boot sigurt

Çfarë është EFI / UEFI?

Kjo është një firmware modern për kompjuterë dhe do të zëvendësojë BIOS. Një nga avantazhet kryesore është se UEFI mbështet më shumë se 2 terabyte mbi vëllimin boot.

Çfarë është Windows 8 boot sigurt?

Ky është një tipar të sigurisë për të parandaluar malware nga infiltrimi në sistemin operativ. Ish Version i Sistemeve Operative mund të sulmohen me Malware gjatë procesit Boot. Kjo e pamundur me UEFI dhe Boot Sigurt.

Si mund ta di nëse kompjuteri im është Boot Sigurt?

Jeni EliteBytes Velo Produkte të pajtueshme me këto teknologji të reja?

Po. Të gjitha Velo Produktet tona janë absolutisht të pajtueshme. Nuk ka Kufizimi në Produktet tona me ndonjë prej këtyre teknologjive. VeloRAM, VeloSSD dhe MaxVeloSSd ekran Informacion sipas settings kompjutera.

Si mund ta di nëse kompjuteri im konfiguruar për UEFI?

Në përgjithësi kjo është një mjedis në Firmware e Computer. Velo Produkte Aplikacioni tregon këtë informacion në faqen e informacionit Volume:

UEFI Computer cached with VeloSSD.

Kjo Computer është konfiguruar për të drejtuar me UEFI.

BIOS Computer cached with VeloSSD.

Kjo Computer është konfiguruar për të drejtuar me BIOS.

EliteBytes kufizuar është një anëtar miratimin e UEFI Forumit zyrtare që prej 2/2/2012.

UEFI Forum official logo Symbol.