VeloSSD dhe MaxVeloSSD Cache tani janë Scan Resistant.


Çfarë do të thotë Scan Resistant?

Përmbajtja cached do të jetë rezistent ndaj vijues blloqe të mëdha të të dhënave. Marrja e cache të kryer më mirë.

Pse nuk kam nevojë Scan Rezistenca?

Kjo është një tipar që vjen në lojë kur ju lexoni apo shkruani blloqe shumë squential të dhëna mbi vëllimin pritës.

Pa Scan Rezistencës cache mund të fshihen pjesërisht ose plotësisht, duke e bërë atë unperformant.

Për shembull fotografi të mëdha Setup ose DVD imazhe. Me asnjë hetim rezistencën performanca cache do të bjerë më pas. Për shkak se shumë fotografi të mëdha do të fshijë përmbajtjen kopje e ruajtur.


Cilat produkte mbështesin Scan Resistant?

VeloSSD dhe MaxVeloSSD kanë mbështetje. Një Komponenti GUI e bën të lehtë për të zgjedhur Settings:

Standard Profilin Performance, ndoshta më e mirë për përdorim të përditshëm.

Scan resitant Cache Standard Settings

Lartë Profilin Performance, scan resitancy është me aftësi të kufizuara.

Scan resitant Cache Standard Settings

Konservatore Profilin Performance, cilësimet rrepta për Scan resistancy.

Scan resitant Cache Standard Settings