VeloSSD mbështet mutliple SSDÂ's si një Cache

Pse nuk kam nevojë për të kombinuar disa SSDÂ's në një cache?

Kjo është shumë e dobishme për performancë më të mirë dhe kapaciteti i cache. Disa SSDÂ's janë shumë të vogla për të cache një vëllim të madh të presë. Është e lehtë të setup dhe shpjeguar tërësisht në user manual.

A mund të rritur performancën si një raketë?

Çdo Sata 3 Port mund të transportojë 600 megabyte për sekondë. Nëse ju kombinoni disa porte në një cache ju lehtë mund të thyejnë këtë ngushtim dhe shkojnë përtej 1 Terabyte për sekondë me kosto të ulët SATA 3 SSDÂ's.

Ka 3 lloje të ndryshme Controller RAID (nuk Modes):

RAID -Hardware (bord ose me një kartë extension).

RAID -Software nga OS.

RAID -Software nga caching Software VeloSSD / MaxVeloSSD.

Përfundim

Bastisja mund të jetë performanca dhe me kosto efektive. Ajo do të qëndrojë dhe të rrisë më tej. Nuk ka asnjë teknologji e krahasueshme.

Duke folur e potencialit të plotë I / O e 4 Sata3 SSDÂ's kjo do të ishte: 4 * 80.000 IOPS = 320.000 IOPS. 4 * 400 Mbps = 1600 Mbps ose 1.6 Gigabyte për sekondë.

Duke folur e potencialit të plotë I / O e 4 PCIe 3.0 SSDÂ's njëri duke përdorur 4 korsi do të jetë: rreth 1 milion IOPS dhe 8 Gigabyte për sekondë.

Këto vlera janë të SSD vetëm dhe hipotetike. Ne do të tregojë disa rezultate këtu sa më shpejt që ne kemi një hardware PCIe 16 korsi me 4 m2 SSDÂ's.

Ndoshta kjo do të ndodhë kur zgjerimi Software RAID për VeloSSD, MaxVeloSSD është i gatshëm dhe i shpejtë.