Manualet Online

Ndryshimi History MaxVeloSSD
Hardware dhe Software kërkesat minimale
Supported Sisteme Operative Windows ®
Specifikimet MaxVeloSSD
MaxVeloSSD Editions Matrix
Marrja Software dhe Key Instalimi
Instalimi i MaxVeloSSDâ "¢
Web Llogaria Juaj
MaxVeloSSDâ "¢ Botimet e produktit
Aktivizimi i softuerit
Si të shtoni një Cache
Qendra Kontrollit Window
Settings Window
Info Window
Scan Resista € dhe â € œWrite Nëpërmjet
Caching në mjedise virtuale
Monitorimi vetë, Analiza dhe Teknologjisë Raportimi (SMART)
Dosjet Load në Cache - Feature
Kontrolli IOPS / Mbps Chart
Informacione Window Drive
Heqja e një cache
Si të dyfishtë apo trefishtë performanca dhe kapaciteti
Si për të krijuar dhe format një volum
Secure Boot Compatibility
Shkruaj Eliminimi