Online Manual Chapter 25

Shkruaj Eliminimi

Ky është një tipar të ri të energjisë në versionin 2.2.2.1. Ajo kursen jetën SSD dhe optimizes punën. Operacionet Uneccessary shkruani të eliminohen. Duke përdorur SSD si një sasi e lejon bashkimin e I / OÂ's në â € œBinary madh Objectsâ € (blobs) që të kryejnë më mirë dhe gjithashtu eliminimin e ashtuquajtura â € œWrite amplificationâ € efekt anësor. Standardet tregojnë qartë rezultatet më të mira të performancës me këtë version, atëherë me versionet e mëparshme të MaxVeloSSD.