Online Manual Chapter 23

Si për të krijuar dhe format një volum

kushtet e para për të shtuar një cache është se SSD duhet të ketë një vëllim të formatuar me NTFS. Ajo duhet të ketë shumë hapësirë \u200b\u200btë lirë. Ajo nuk duhet të fragmentuar shumë keq. Ajo nuk duhet të ketë një letër me makinë. Ky kapitull shpjegon se si të acomplish këtë. Open Disk Manager dhe klikoni drejtë në një nga SSDÂ's papërdorura, ju do të shihni një menu konteksti tregon mundësitë. Right click mbi â € œNew thjeshtë volumeâ € dhe vazhdojnë të ndjekin asistent derisa vëllimi është gati.