Online Manual Chapter 22

Si të dyfishtë apo trefishtë performanca dhe kapaciteti

Është e mundur për të deng pajisje të shumta SSD në një cache. Kjo është shumë e dobishme për të rritur kapacitetin dhe shpejtësinë e cache. Me 2 SSDÂ's ju mund të presin kapacitet të dyfishtë dhe shpejtësi pothuajse të dyfishtë. Në fakt ajo punon aq i mirë që edhe shitësit hardware përdorin këtë teknikë në disa nga prodhimet e tyre SSD! Ky kapitull shpjegon se si kjo mund të arrihet vetëm nga software. Ju duhet të paktën 2 pajisjeve SSD papërdorur, mundësisht ata duhet të kenë në lidhje me të njëjtën madhësi, kur ju krijoni një Volume shirit. Open Disk Manager dhe klikoni drejtë në një nga SSDÂ's papërdorura, ju do të shihni një menu konteksti tregon mundësitë. Ne do të krijojë një Volume shirit këtu. Pra Kliko në â € œNew shirita Volumeâ €.

M.2 SSD Cache in old hardware

Kliko â € œNextâ €

M.2 SSD Cache in old hardware

Tek Zgjidhni Disks Window hap, vëllimi ju klikuar në është zgjedhur tashmë. Tani klikoni mbi Disk 2 dhe pastaj â € œAddâ €.

M.2 SSD Cache in old hardware

Kliko â € œNextâ €

M.2 SSD Cache in old hardware

Kliko â € œNextâ €

M.2 SSD Cache in old hardware

Sigurohuni â € œPerform një formatâ € shpejtë është zgjedhur. Kliko â € œNextâ €

M.2 SSD Cache in old hardware

Kliko â € žNextâ € œ.

M.2 SSD Cache in old hardware

Kjo dritare mund të duket. Kliko â € žYesâ € œ.

M.2 SSD Cache in old hardware

Krijimi fillon, merr disa sekonda. Pas një kohë formatimit është gati dhe ju mund të përdorni Vëllimi D: si një cache me MaxVeloSSDâ "¢. Ju lutem referojuni kapitullit â € œhow për të shtuar një € cacheâ për informata se si të vazhdojmë me këtë detyrë.

M.2 SSD Cache in old hardware