Online Manual Chapter 20

Informacione Window Drive

Vëllimi i cached Host është treguar si një skedë të re në aplikacion. Kjo është për të menaxhuar cache. Edhe pse nuk ka të mirëmbajtjes është e nevojshme në të gjitha, ju mund të shihni statistikat dhe për të ndryshuar parametrat ose hequr cache.

2. Cache letër Vëllimi dhe madhësia cache.

Letra vëllimi 1. Host dhe madhësinë

3. RAM Cache Informations. Përdorimi aktuale dhe maksimale.

4. Firmware Informacione ju mund të shihni motit kompjuteri shkon në BIOS ose EFI / UEFI.

5. Informacioni Trial Kur koha e gjykimit është e gjatë, cache do të jenë fikur.

6. Informacion shtesë në lidhje me përdorimin e tanishme cache. Dhe Cache Strategjia e menaxhimit.

7. RAM Cache Settings. Kjo Kontrolli shpjegohet në â € œHow për të shtuar një Cacheâ € Kapitulli.

8. Hiq Cache Shih kapitullin më poshtë në lidhje me heqjen e cache.

M.2 SSD Cache in old hardware