Online Manual Chapter 19

Kontrolli IOPS / Mbps Chart

Pse një i Kontrollit Chart? â € "të qenit në gjendje për të regjistruar, kujtoj dhe të dhënave të eksportit të saktë të performancës mund të jetë shumë i dobishëm. Research, Prezantimi, Optimization dhe curiousity. Ky dhënat janë mbledhur direkt nga Shofer VeloSSD dhe tregon trafikun në Vëllimi kopje e ruajtur.

M.2 SSD Cache in old hardware

Specifikimi i detajuar

A Chart Kontrollit tregon të dhënave më 2 Grafiku dimensional ku X Koordinatat janë në horizontale Koha Boshtit. Koha Aksi varion nga 1 minutë për 1 orë. Boshti vertikal tregon IOPS (hyrjeve dhe daljeve per Second) ose Mbps (Mega bytes për sekondë). Në të drejtën e sipërme janë Controls disa që lejojnë Settings për Shiko Modë dhe Koha Boshtit. Çdo View Mode ka 4 kthesa që shfaqin në vijim:

IOPS View Mode:

Gjithsej Lexo Pakot per Dytë (gjelbër). Gjithsej Shkruani Pakot per Dytë (Red). Cache humbur Lexoni pako (blu). Cache humbur Shkruani Pakot (Yellow).

Mbps View Mode:

Shuma e përgjithshme e të lexuar të dhënat për sekondë (e gjelbër). Shuma e përgjithshme e të lexuar të dhënat për sekondë (Red). Cache humbur sasi të lexoni të dhënat për sekondë (Blue). Cache humbur sasi të lexoni të dhënat për sekondë (Yellow).

Logjikisht Në të dy Shiko Mënyrat e gjelbër Chart është Allway më i lartë ose i barabartë me tabelë Blue. Por Chart Red ndonjëherë është më e ulët se të Kartës Verdhë. Pse ate ? â € "Titulli â € œCache humbur Shkruaj Packetsâ € është pak mashtruese pasi të gjitha shkruan janë kopje e ruajtur. Por kjo tregon Shkruaj Back Trafikut.

Mode Pause

Duke klikuar këtë Buttons pushimeve aktualizimin e Afisho. Duke klikuar përsëri do të vazhdojë vizatimin.

Të dhënat e eksportit

Të dhënat mund të eksportohen në një format XML dokumentit. Madhësia maksimale është 60 minuta. Nëse keni nevojë për Regjistrimet më të gjatë ju lutem kontaktoni oem@elitebytes.com.

Screenshot i IOPS (Inputet Rezultatet Per Second) View Mode

Kjo foto tregon View Mode IOPS ndërsa Operimit të Sistemit është i papunë. Në buzë të ulët që ju mund të shihni Koha Aksi Përshkrimi. Duke filluar nga 22:07:55 në 22:08:55 në 1 minutë Window kohë. Ju mund të njohin IOÂ's kopje e ruajtur në Kartën e gjelbër.

Screenshot i Mbps (Mega Byte per Dytë) Shiko Mode

M.2 SSD Cache in old hardware

Kjo foto tregon View Mode IOPS. Përsëri në të ulët buzë ka një kohë Aksi Përshkrimi, tani duke treguar një dritare kohore prej 11 minuta. Pasi kjo është një Snapshot ekran të plotë ju mund të njohin një software popullor Benchmark në taskbar. Grafiku tregon një ndeshje tipike sintetike Benchmark.

M.2 SSD Cache in old hardware