Online Manual Chapter 18

Dosjet Load në Cache - Feature

Ju mund të thoni program të ngarkesës Dosjet caktuara completey në Cache. Kjo është e dobishme për lojtarë të cilët mund të gëzojnë herë më të shpejtë ngarkimit nga fillimi. Dhe gjithashtu për çdo përdorues tjetër sepse me të vërtetë kursen kohë. Edhe plotë të Windows Folder mund të ngarkohet në 1 operacion i thjeshtë. Nëse keni nevojë për shpejtësi maksimale për punën tuaj nga fillimi, ngarkesës Folder.

Si për Load një Folder

Right click mbi skedarin ose dosjen që dëshironi të ngarkesës në cache. Një menu konteksti do të shfaqet me një opsion për të ngarkesës atë. Përndryshe Shkoni në aplikim e sipër me vëllimin që kopje e ruajtur. Nuk është një Button.

M.2 SSD Cache in old hardware

Zgjidhni një dosje që dëshironi të ngarkuar në cache.

M.2 SSD Cache in old hardware

Duke klikuar OK ngarkimin fillon.

Drive Informacione tregon informata të dobishme. Ju mund të ndaluar ngarkesën duke klikuar Anulo / pushim.

M.2 SSD Cache in old hardware