Online Manual Chapter 15

Scan Resista € dhe â € œWrite Nëpërmjet

Ky kapitull ka të bëjë me Cache Mënyrat operative që ndihmojnë kapërcyer Side Efektet në Skenarët e kopje masive dokumentit dhe Image Backup. Këto Modes të reduktuar konsum të SSD. Përdorues Profilet rregullueshme operative lejojnë Settings lehtë dhe fleksibile. Nga performancës më të lartë deri në Mode Operacioni më konservatore.

Skano rezistoni

Në versionet e mëparshme drejtimin e një backup imazhit ndërsa Cache është aktive rraskapitur Cache. Gjithashtu kopjimi fotografi të mëdha rraskapitur Cache. â € œScan Resista € mbron Cache Content kundër të tilla.

Shkruaj Nëpërmjet

Shkruaj caching rrit shkruani shpejtësi. Me â € œWrite Throughâ € nuk ka më Shkruaj Caching, të gjitha janë shkruar drejtpërdrejt në Disk. Reduktimi vesh të SSD. Gjithashtu â € œWrite Throughâ € konsiderohet më i sigurt në aspektin e mbrojtjes së të dhënave. Software do të aktivizojë një â € œWrite Throughâ € Zëvendëso kur Shkruaj Cache mbush deri.

Përshkrimi i hollësishëm / Specifikimet:

User Interface është zgjatur, ju lutem shikoni zonën â € œPerformanceâ € në të djathtë:

M.2 SSD Cache in old hardware

Profilet e performancës

Duke përdorur një Profilin Performance është një mënyrë e lehtë është rregulluar Settings sipas nevojave tuaja. Ka 5 Profiles për të zgjedhur:

High Performance maksimale Lexoni dhe shkruani caching. â € œScan Resista € dhe â € œWrite Throughâ € janë Off. Standard (Quick) Read Scan rezistoni është në, Backups të drejtuar mirë Standard (Konservatore) Plus Shkruaj Scan rezistoni Konservatore Plus Shkruani Nëpërmjet. Perdorues i percaktuar

Parametrat e performancës individuale

Shkruaj Nëpërmjet: Disables shkruani caching kur aktive.

Scan Rezistoni: Mundëson Scan Rezistoni për të lexuar dhe shkruar.

Lexuar: Mundëson Scan Kundërshtoni për Lexo.

Shkruaj: Mundëson Scan Kundërshtoni për Shkruajini.

Files mëdha: Files përbëhet nga 1 ose më shumë Sekuenca e blloqeve (Cluster shkon). Çdo dokumentit / sekuencë që është të paktën gjatësia shfaqet do të kopje. Ndryshe jo. Një vlerë e lartë do të lejojë të mirë të lexoni / shkruani caching.

Blocks më i madh: Çdo Block që është të paktën gjatësia shfaqet do të jetë kopje e ruajtur. Ndryshe jo. Një 64 KB Read Block Size ka provuar të jetë një vlerë e mirë për backup software si Windows Backup dhe gjithashtu mbron kundër Copy madhe dokumentit nga Sistemi Host. A 1 MB Shkruaj Block Size ka provuar të jetë një vlerë e mirë për të rezistuar kundër Copy madhe dokumentit me sistemin pritës.