Online Manual Chapter 13

Settings Window

Dritarja settings lejon parametrat e aplikimit si gjuhë dhe kontroll update. SMART është një Sistem Monitorimi Disk Shëndetësisë. Aplikimi do të dërgojë njoftime paralajmëruese sipas këtyre opsioneve. By default gjitha opsionet janë në.

M.2 SSD Cache in old hardware

By default gjuha e aplikimit është ajo e sistemit operativ. Ju mund të ndryshojë gjuhën këtu, dhe rivendosur atë në vendosjen e saj origjinale too.

M.2 SSD Cache in old hardware