Online Manual Chapter 12

Qendra Kontrollit Window

Kjo është dritarja kryesore e aplikacionit tregon të gjitha cacheÂ's dhe butonin Add cache. Nuk është një kapitull shtesë se si të shtoni një sasi.

M.2 SSD Cache in old hardware