Online Manual Chapter 11

Si të shtoni një Cache

MaxVeloSSDâ "¢ lejon shumë fleksibil dhe të lehtë krijimin cache. Këtu ne do të shtoni një sasi të vëllimit boot (C:). Për të filluar SSD tuaj duhet të jetë i formatuar me NTFS. Një letër me makinë nuk është e nevojshme. Udhëzime se si për të arritur këtë janë dhënë në një kapitull të veçantë më poshtë. Kliko në â € œAdd MaxVeloSSDâ € butonin për të filluar.

MaxVeloSSDâ "¢ lejon shumë fleksibil dhe të lehtë krijimin cache. Këtu ne do të shtoni një sasi të vëllimit boot (C:). Për të filluar SSD tuaj duhet të jetë i formatuar me NTFS. Një letër me makinë nuk është e nevojshme. Udhëzime se si për të arritur këtë janë dhënë në një kapitull të veçantë më poshtë. Kliko në â € œAdd MaxVeloSSDâ € butonin për të filluar.

Kliko â € žNextâ € œ.

Kliko â € žNextâ € œ.

Zgjidhni volumin presë që ju dëshironi për të kopje e ruajtur. Këtu është vëllimi boot â € OEC: € â. Kliko â € œNextâ € për të vazhduar.

Zgjidhni volumin presë që ju dëshironi për të kopje e ruajtur. Këtu është vëllimi boot â € OEC: € â. Kliko â € œNextâ € për të vazhduar.

Zgjidhni volumin SSD ju dëshironi të përdorni për dosjen cache. Nëse ju nuk mund të gjeni SSD tuaj, ju lutem sigurohuni që ajo është e formatuar dhe ka të paktën 8GB hapësirë \u200b\u200btë lirë. Pastaj të rregulluar madhësinë e cache. Kliko â € œRAM Cacheâ € butonin për të ndryshuar vlerat e gabimit. Ju mund të ndryshojë parametrat Cache RAM më vonë, kur Cache është online.

Zgjidhni volumin SSD ju dëshironi të përdorni për dosjen cache. Nëse ju nuk mund të gjeni SSD tuaj, ju lutem sigurohuni që ajo është e formatuar dhe ka të paktën 8GB hapësirë \u200b\u200btë lirë. Pastaj të rregulluar madhësinë e cache. Kliko â € œRAM Cacheâ € butonin për të ndryshuar vlerat e gabimit. Ju mund të ndryshojë parametrat Cache RAM më vonë, kur Cache është online.

Përdorni rrëshqitësin për të rregulluar sasinë e RAM që do të përdoret si RAM Cache. Pastaj klikoni OK.

Përdorni rrëshqitësin për të rregulluar sasinë e RAM që do të përdoret si RAM Cache. Pastaj klikoni OK.

Vlereso parametrat tuaj. Kur ju klikoni â € œNextâ € krijimi zhvillohet.

Vlereso parametrat tuaj. Kur ju klikoni â € œNextâ € krijimi zhvillohet.

Ajo merr disa sekonda pastaj cache është krijuar. Kliko në â € œNextâ € për të vazhduar.

Ajo merr disa sekonda pastaj cache është krijuar. Kliko në â € œNextâ € për të vazhduar.

Kliko â € žFinishâ € œ për të vazhduar.

Kliko â € žFinishâ € œ për të vazhduar.

Vëllimi C: është një vëllim boot, një restart është e nevojshme tani. vëllime jo boot donÂ't kërkojnë një reboot. Caching do të fillojë menjëherë, pa ndërprerje të kompjuterit.

Vëllimi C: është një vëllim boot, një restart është e nevojshme tani. vëllime jo boot donÂ't kërkojnë një reboot. Caching do të fillojë menjëherë, pa ndërprerje të kompjuterit.

Duke filluar me ristartoni caching fillon. Përshpejtimi i kohës boot është në dispozicion me fillim në vijim. Kjo është gjithashtu e vërtetë për aplikimet. Për shembull, nëse ju filloni një kërkesë që zakonisht merr 60 sekonda për të filluar ju do të përjetojnë atë për të filluar në 6 sekonda me MaxVeloSSDâ "¢.