Online Manual Chapter 10

Aktivizimi i softuerit

Të largohet nga e kufizuar Edition Trial keni nevojë për të blerë dhe pastaj aktivizoni software MaxVeloSSDâ "¢. Për të blerë klikoni software mbi linkun e mëposhtëm dhe arka me një nga botimet produktit:

Ju menjëherë do të merrni një email konfirmimi që përmban Key Instalimi për produktin blerë. Ajo duhet të përputhen me atë që ju shihni në Info dritaren në kompjuterin tuaj. Një lidhje të internetit është e nevojshme për të aktivizuar. Kliko në â € œProduct activationâ €.

Ju menjëherë do të merrni një email konfirmimi që përmban Key Instalimi për produktin blerë. Ajo duhet të përputhen me atë që ju shihni në Info dritaren në kompjuterin tuaj. Një lidhje të internetit është e nevojshme për të aktivizuar. Kliko në â € œProduct activationâ €.

Zgjidhni mes Online dhe Offline Aktivizimi. Zakonisht Online është më i shpejtë dhe më e lehtë. Megjithatë, disa Kompjuter nuk mund ta përdorin atë. Pastaj zgjidhni Offline Aktivizimi.

Zgjidhni mes Online dhe Offline Aktivizimi. Zakonisht Online është më i shpejtë dhe më e lehtë. Megjithatë, disa Kompjuter nuk mund ta përdorin atë. Pastaj zgjidhni Offline Aktivizimi.

Aktivizimi në linjë: Ju lutemi të hapur lidhjen në shfletuesin tuaj. Pastaj klikoni në butonin në atë faqe. Kopjoni kodin në app tuaj. Kliko Ok. Gati.

Aktivizimi Online: Për të vërtetë fillojnë klikoni aktivizimit â € œNow aktivizuar automatikisht në interneta €. Privacy juaj është i mbrojtur nga privacy policy tonë.

Aktivizimi Online: Për të vërtetë fillojnë klikoni aktivizimit â € œNow aktivizuar automatikisht në interneta €. Privacy juaj është i mbrojtur nga privacy policy tonë.

Aktivizimi Online: Për të vërtetë fillojnë klikoni aktivizimit â € œNow aktivizuar automatikisht në interneta €. Privacy juaj është i mbrojtur nga privacy policy tonë.

Aktivizimi i lejohet për një instalimin në një kompjuter. riaktivizimi automatike është e mundur për atë kompjuter. Pas aktivizimit të suksesshëm edicioni produkti nuk është më â € œTrialâ €, por ndryshohet sipas nivelit të aktivizimit.

Aktivizimi i lejohet për një instalimin në një kompjuter. riaktivizimi automatike është e mundur për atë kompjuter. Pas aktivizimit të suksesshëm edicioni produkti nuk është më â € œTrialâ €, por ndryshohet sipas nivelit të aktivizimit.