Online Manual Chapter 07

Instalimi i MaxVeloSSDâ "¢

Instalimi është i drejtë përpara dhe si çdo e Windows Software tjetër. I tërë procesi instaluar është e dokumentuar këtu si referencë. LetÂ's instaloni software tani. Ju duhet të keni të fundit dosjen e MaxVeloSSD setup.exe në kompjuterin tuaj tani. Double klikoni në MaxVeloSSD setup.exe.

Instalimi është i drejtë përpara dhe si çdo e Windows Software tjetër. I tërë procesi instaluar është e dokumentuar këtu si referencë. LetÂ's instaloni software tani. Ju duhet të keni të fundit dosjen e MaxVeloSSD setup.exe në kompjuterin tuaj tani. Double klikoni në MaxVeloSSD setup.exe.

Windows User Account Control do të ju pyes për ndihmë. Ju mund të verifikojë Setup skedë është prej EliteBytes. Kliko â € œYesâ € për të vazhduar.

Windows User Account Control do të ju pyes për ndihmë. Ju mund të verifikojë Setup skedë është prej EliteBytes. Kliko â € œYesâ € për të vazhduar.

Zgjidhni një gjuhë e konfigurimit, default është aktual gjuha e Windows. Pastaj klikoni â € œOKâ €.

Zgjidhni një gjuhë e konfigurimit, default është aktual gjuha e Windows. Pastaj klikoni â € œOKâ €.

MaxVeloSSD Setup do të fillojë. Kliko â € œNextâ €.

MaxVeloSSD Setup do të fillojë. Kliko â € œNextâ €.

Lexoni marrëveshjen e licensës së përdoruesit dhe të pranojë. Pastaj klikoni â € œNextâ €.

Lexoni marrëveshjen e licensës së përdoruesit dhe të pranojë. Pastaj klikoni â € œNextâ €.

Zgjidhni detyra shtesë dhe klikoni â € œNextâ € për të vazhduar.

Zgjidhni detyra shtesë dhe klikoni â € œNextâ € për të vazhduar.

Kliko â € œInstallâ € për të filluar procesin e instalimit. Kjo merr një minutë apo twoâ € |

Kliko â € œInstallâ € për të filluar procesin e instalimit. Kjo merr një minutë apo twoâ € |

Aplikimi, bibliotekat dhe shoferët janë duke u instaluar tashmë.

Aplikimi, bibliotekat dhe shoferët janë duke u instaluar tashmë.

Setup është e përfunduar. Kliko â € œFinishâ €.

Setup është e përfunduar. Kliko â € œFinishâ €.

MaxVeloSSDâ "Aplikimi ¢ do të fillojë tani, duke kërkuar çelësin tuaj instalimit. Ky është çelësi që kërkuat parë. Shikoni në email ju mori nga EliteBytesâ "¢ dhe kopje çelësin e clipboard.

MaxVeloSSDâ "Aplikimi ¢ do të fillojë tani, duke kërkuar çelësin tuaj instalimit. Ky është çelësi që kërkuat parë. Shikoni në email ju mori nga EliteBytesâ "¢ dhe kopje çelësin e clipboard.

Pastaj ngjiteni atë në fushën më poshtë dhe klikoni ok.

Pastaj ngjiteni atë në fushën më poshtë dhe klikoni ok.

Tani ju mund të aktivizoni Softuerin apo e përdorin atë në mënyrë të gjykimit. Kjo ju lejon të provoni SSD caching për një kohë të kufizuar. udhëzime të hollësishme se si të shtoni një sasi të jepen më vonë.