Online Manual Chapter 06

Marrja Software dhe Key Instalimi

Për të instaluar ju duhet të kërkoni një çelës instalimit dhe shkarko software. Shko tek www.elitebytes.com dhe klikoni â € œDownloadsâ € butonin.

Për të instaluar ju duhet të kërkoni një çelës instalimit dhe shkarko software. Shko tek www.elitebytes.com dhe klikoni â € œDownloadsâ € butonin.

Ju do të nxitet për të identifikoheni tek kjo faqe. Ju mund të hyni me ndonjë nga llogaritë tuaja Facebook, Google, Twitter, apo yahoo me vetëm një klik të miut. Përndryshe ajo kërkon vetëm një regjistrim të shkurtër.

Ju do të nxitet për të identifikoheni tek kjo faqe. Ju mund të hyni me ndonjë nga llogaritë tuaja Facebook, Google, Twitter, apo yahoo me vetëm një klik të miut. Përndryshe ajo kërkon vetëm një regjistrim të shkurtër.

Shkarko do të fillojë kur ju klikoni në linkun e shkarkimit në â € œDownloadsâ € faqe. Tani shkoni në llogarinë tuaj.

Shkarko do të fillojë kur ju klikoni në linkun e shkarkimit në â € œDownloadsâ € faqe. Tani shkoni në llogarinë tuaj.

Për të kërkuar një Key klikoni MaxVeloSSD Instalimi mbi këtë buton. Çelësi do të postohet menjëherë në adresën tuaj të postës elektronike. Nuk mund të ketë butona të tjerë, në mënyrë të sigurt për të klikoni një të drejtë.

Për të kërkuar një Key klikoni MaxVeloSSD Instalimi mbi këtë buton. Çelësi do të postohet menjëherë në adresën tuaj të postës elektronike. Nuk mund të ketë butona të tjerë, në mënyrë të sigurt për të klikoni një të drejtë.