Online Manual Chapter 03

Supported Sisteme Operative Windows ®

Zhvillimi i produkteve Veloâ € | sapo filloi në Microsoft® Windows ® XP dhe vazhdon deri më sot (2017/2018). Megjithëse këto Sisteme janë të vjela tani ato përmbahen për plotësinë:

klienti:

Microsoft® Windows ® XP, Windows-Microsoft® Vista®, Microsoft® Dritaret Vista®, Microsoft® Windows ® 7, Microsoft® e Windows 8, Microsoft® Windows 8.1, Windows 10

server:

Microsoft® Dritaret Server® 2003 Microsoft® Dritaret Server® 2003 R2, Microsoft® Dritaret Server® 2008 Microsoft® Dritaret Server® 2008 R2, Microsoft® Dritaret Server® 2012 Microsoft® Dritaret Server® 2012 R2, Microsoft® Dritaret Server® 2016