Online Manual Chapter 01

Ndryshimi History MaxVeloSSD

Shkurt 2017 Ndryshimet në versionin 3.1.0.0

Optimizations në motor cache dhe I / O Arkitekturë japë një 30 deri në 50% të performancës fitim në etapat e magazinimit. Përmirësime janë bërë për Leje menaxhimin e cila lejon License çaktivizimin Key dhe çelësat Multiple Aktivizimit. Tani është e mundur që të instaloni këtë përditësim pa hequr në mënyrë të qartë çdo version të vjetër. fiksimin General bug dhe mirëmbajtja software kompleton këtë listë e ndryshimeve të rëndësishme në MaxVeloSSD software. Softueri është testuar gjerësisht më të ulët për makinat e fund të lartë. Ajo ka provuar për të drejtuar gabim pa pagesë dhe të qëndrueshëm për kohë të gjatë në kujtesën e ulët dhe CPU mjedise të lartë të ngarkesës.

24 nëntor 2016 Ndryshimet në versionin 3.0.0.24

testuar tërësisht me më të ri Microsoft Windows OS. Lejon për SSD më të mëdha dhe RAM caching se më parë, duke rezultuar në më shumë pushtet caching për të njëjtin çmim. Aktivizimi Seksioni Produkti është përditësuar. Kjo Version lejon të pin fotografi dhe directories në Cache. Futja e ri të arkitekturës teknologjisë WarpOver ™. Së fundmi motori cache është përditësuar për të qenë më të fuqishme në kushte të ulët të kujtesës.

Gusht 5 2016 Ndryshimet në versionin 2.3.6.0

kontrollit Performanca paralele mundëson përdoruesve për të rregulluar numrin e fije (ekzekutimeve të njëkohshme të motorit cache). re "freemium" Edition shkon përgjithmonë të lirë dhe zëvendëson ish "gjykimit" Mode e cila u kufizuar në 30 ditë.

Shtator 15 2015 Ndryshimet në versionin 2.3.5.0

testuar tërësisht nën të Windows 10. Bugs me të shumta Vëllimi cache dhënave hiqen. Bugs në motor Cache janë hequr. Bugs me rimëkëmbjen pas humbjes së pushtetit janë hequr. Shërim është tani më të shpejtë, sidomos kur cache shkruaj është e mbushur. Versionet e mëparshme të nevojshme për të shkruar Shkruani Cache kthyer plotësisht para se të boot. Kjo mund të rezultojë në frustruese kohë të gjatë boot. korrupsioni i brendshëm për shkak të energjisë Humbja / rivendosur ndodhur çdo herë e një kohë. Kjo është fikse. Nëse një i brendshëm në strukturën disk është i korruptuar (gabim të mundshëm shkruani duke humbur energji) fallback failover e njeh dhe e zëvendëson atë.

July 27 2015 Ndryshimet në versionin 2.3.3.9

Restart pas pushtet off / rivendosur ishte reworked dhe do të rivendosë transaksion të Vëllimet Shtetit të sigurt në asnjë kohë në fillimin e ardhshëm. Nuk ka humbje të të dhënave ose humbja e sigurisë transaksionit. Sistemi është restauruar në gjendjen që kishte 0 deri 10 sekonda para off energjisë. Ndryshime të tjera të vogla të rrisë cilësinë e shërbimit të cache. Motori Cache është e optimizuar për të trajtuar vëllime të vërtetë të mëdha (deri në 2 Petabyte). Nuk ka memorie RAM përfshirë lart. Në krahasim me versionet e mëparshme përdorimi RAM në lidhje me madhësinë presë Vëllimi është reduktuar me më shumë se 95%. Kjo është e mundur me algoritme tonë të avancuar caching që nuk e përdorin "Cache Lines" ose "bitmaps" më gjatë. Duke reaguar mbi kërkesën publike, kemi shtuar "Shkruaj Nëpërmjet" dhe "Scan Resistant" Mënyrat operative në motor Cache. Aplikimi u zgjerua për të lejuar ndryshimet e përdoruesit dhe parametrat për këto mënyra të reja Cache. Ju lutem shikoni Kapitullin e ri: "Scan Rezistoni dhe shkruani Nëpërmjet". Software do të kandidojë në të gjitha Machines Virtual popullore. Ajo ekspozon funksionalitetin e plotë me të kalojë nëpër disk dhe me disqe virtuale. Asnjë kufizim. Software zbaton Shërbimet SMART për Host dhe Cache disqe. Ai do të paralajmërojë përdoruesit nëse Hardware është problematike. Motori Cache përdor një Read ri / Shkruaj Lock Algoritmi që kryen më mirë se më parë. Kjo është për punën e pikut. Disa ndryshime të tjera për të përmirësuar stabilitetin dhe sjelljen pas humbjes me energji elektrike / Reset.

February 26 2015 Ndryshimet në versionin 2.3.1.5

Shtuar një tipar që ngarkon cache me çdo Folder. Minimizon Cache ngrohjes up / luftoj deri kohë në mënyrë drastike. Më shumë për këtë në kapitullin "Dosjet ngarkesës në Cache". Ky version shton edhe një kontroll tabelë të aplikimit. Kjo i lejon vizualizimi i saktë i IOPS / Mbps. Cache Hit / Miss dhe të dhënave të eksportit në XML. Ka edhe një kapitull në lidhje me Vizatimin në këtë libër. Mbështetje për Cache në Vëllimi SSD Software RAID u mbingarkuara me punë. compatibility Windows 10 Preview është shtuar. Në Cache madh fragmentuar një CPU Hog / Bie borisë u hoq (të rralla Condition) ndryshimet .Numerous Detail, ju lutem shihni ndryshimeve për referencë të plotë.

Ndryshimet që nga lirimin e parë November 16 2013

Mbështetje për USB3.0 dhe SDHC Cache Media është shtuar. Shumë pronarë Laptop tani mund të përdorni ndonjë Stick USB3.0 për të përshpejtuar HDD e tyre drejtuar laptop. Ky version përfshin disa Bug fixes shumë që të rrisë stabilitetin. Shoferi është e garantuar dështojnë të sigurt / provë përplasje në skenarët e ulëta të kujtesës dhe kushteve të rralla racore. Kjo është testuar tepër me DriverVerifier, WHCK (Windows Hardware Certifikation Kit) dhe software të tjera në laboratorin tonë të ri test. Mbështet të presë dhe cache vëllime me asnjë letër me makinë. Compatibility me exFAT dhe refs sistemet e file. Shton një tjetër tipar i fuqishëm që rrit jetës SSD dhe betters performancës. Për më shumë informacion ju lutemi të shikoni në e re "Shkruaj Eliminimin" Kapitulli. MaxVeloSSD ™ sjell shpejtësinë maksimale të magazinimit tuaj. SSD caching me MaxVeloSSD ™ nga EliteBytes ™ jep pa të shkallëzuar dhe me kosto efektive zgjidhje software për të katapultë mjedisin tuaj të Windows nga HDD në shpejtësi të SSD dhe më gjerë. Përshpejton kohën e ngarkesës të sistemit operativ dhe çdo aplikacionet. Gjithashtu minimizon koston për ruajtje SSD. Ju mund të përdorni ndonjë SSD në çdo sistem operativ Windows ® si pajisje caching. Software dhe Hardware RAID konfigurimin janë të mbështetur. Madhësia maksimale e Vëllimi është 128 Terabyte. BIOS tradicionale, UEFI modern boot amtare dhe Windows sigurt boot janë të mbështetur të plotë.