VeloSSD me duale dhe Multi Boot konfigurimin

Çfarë është një Konfigurimi i dyfishtë apo Multi Boot?

Kur ju keni më shumë se një sistem operativ të instaluar në një kompjuter. Për të zgjedhur të cilat një për të filluar ekziston një menu boot. Quajtur edhe një Menaxher Boot. Nuk janë të mundshme të shumta Konfigurimin Multi Këpucën.

Pse i duhet Dual apo Multi Boot Konfigurimi?

Kjo është e dobishme në qoftë se keni nevojë për të kandiduar sistem tjetër operativ në një kompjuter fizik. Njerëzit zakonisht duhet të bëni këtë për arsye të ndryshme. Edhe pse sot Virtual dhe Cloud Mjediset qartë janë një zgjidhje më të mirë.

Si të përdorni VeloSSD në duale ose Multi Boot mjedise.

Në qoftë se ju mori një konfiguracion të dyfishtë apo multi boot, ajo është shumë e lehtë për t'u përdorur VeloSSD me. Ajo është e pajtueshme përsosur dhe automatikisht integron seamlessly me ndonjë bootloader. Arka e shumëfishta në një sistem multi boot janë në dispozicion. Just install VeloSSD dhe për të krijuar një sasi me magjistar.

Kufizimet në përdorimin e VeloSSD / MaxVeloSSD në duale ose Multi Boot mjedise.

Nuk duhet të jetë tani shkruaj qasje në Vëllimin kopje e ruajtur nga sistemet e tjera operative në atë kompjuter.