MaxVeloSSD Enterprise Edition Përshkrimi

Enterprise Edition
Edicioni Ndërmarrja është projektuar për të punuar edhe në sistemet operative Server.

MaxVeloSSD është këtu dhe ITA-së më shpejt se çdo SSD.
Shumë të besueshme, compatible dhe çmimi i denjë Caching RAM / SSD. Pse është caching me MaxVeloSSD më shpejt se çdo SSD? MaxVeloSSD përdor një Cache Sistemit 2 Niveli. Niveli 1 deri RAM Sistemit dhe nivelit 2 përmes SSD. Me këtë shpejtësi Arkitekturë larg përtej SSD është Realiteti. Pra Software MaxVeloSSD peshore me shpejtësinë e Sistemit RAM. Kjo është RAM / SSD Caching.

Pse nuk kemi nevojë për RAM / SSD caching?
Profesionale dhe private IT mjedise janë nën presion të vazhdueshëm për të ulur koston e investimeve në kërkesat gjithmonë në rritje të magazinimit. Magazinimit cloud është në dispozicion, por i ngadaltë dhe i shtrenjtë. Ruajtje SSD është e shpejtë por më i shtrenjtë. Vetëm e mirë e vjetër Hard Disk mund të kënaqë nevojat Todays në drejtim të kapaciteteve dhe kostos. Edhe pse mungon shpejtësi. Me MaxVeloSSD nevoja për shpejtësi do të jenë të kënaqur për gjithnjë. Profesionale si dhe përdorues në fund merr një përvojë shumë më të shpejtë të punës me një kosto shumë të ulët.

RAM / SSD Caching dhe MaxVeloSSD nga EliteBytes Kufizuar
EliteBytes Limited prezantoi MaxVeloSSD RAM / SSD Caching për platformat Windows Client dhe Server x86 / x64. Çdo Vëllimi i Ruajtjes, si RAID, LUN Fibre Channel, SAN, iSCSI, Dynamic, Gpt-UEFI, Safe Boot dhe natyrisht Vëllimet e Sistemit të Bootit. Multicore CPU Fuqia është përdorur për maksimal I / O xhiros. Nuk ka asnjë kufizim i kapaciteteve për Cache apo pritës madhësi Vëllimi. Çdo Formati i mendueshëm SSD mund të përdoren: SATA, mSata, PCIe xn, DIMM etj Për shembull është e lehtë të jetë e mundur për të cache një 4TB UEFI Secure Boot Volume me ndonjë SSD bashkangjitur për një shpejtësi përtej dhe një çmim shumë më poshtë SSD. Ky program përshpejton OS boot dhe të gjitha aplikacionet që kanë nevojë për ruajtjen nga faktorë të turmës.

Megjithatë janë të dhënat e mia të sigurta?
Me Software Arkitekturë MaxVeloSSD nuk është e mundur për të lirshme të dhënave kur ka një ndërprerje të energjisë, ose Reset Button merr presion apo kompjuter merr powered poshtë çuditërisht. Nuk do të ketë të dhënave ose humbja e të dhënave Konsistenca në të gjitha. Nëse SSD dështon ose merr hiqen ka edhe nuk ka problem dhe sistemi do të boot e garantuar. Të dhënat Konsistenca dhe Siguri është gjithmonë e dhënë edhe në kushte të vështira racore. Dëshpëruar 24/7 mbi Ngarkesat e punës më shumë se 6 javë janë shfajësuar nga ky softuer pa gabim dhe po vazhdojnë. Dritaret Hardware Certification Kit (WHCK) së bashku me të Windows DriverVerifier ulët Burimeve Simulimi shkon të përkryer * Â ¹. Duke treguar stabilitet të vërtetë në një mjedis armiqësor. Çfarëdo që të ndodhë kjo Software shkon besueshme. (* Â ¹ do të thotë një kompjuter ngadaltë që shkon nga burimet dhe shërbimet e mohon rastësisht.)

Instalimi dhe funksionimi
Instalimi është bërë shumë e thjesht dhe shpejt. Setup dhe aplikim janë në dispozicion në shumë gjuhë. Një reboot është e nevojshme vetëm për volumin e nisjes. Gjatë operacionit, e ndjen një nxitim drastike e aplikacioneve dhe të sistemit operativ. Software shkon automatikisht në sfond dhe nuk kërkon mirëmbajtje.
VeloSSD Editions
VeloSSD FAQ