MaxVeloSSD RAM / SSD Cache botimet produkt software matricës.

MaxVeloSSD Product Photo

MaxVeloSSD është një RAM nivel bllok dhe cache Sistemit SSD.

Ajo arka çdo material Volume magazinimit në HDD. Është persistant.

Përfitimi nga përdorimi RAM ajo përshpejton përtej shpejtësi SSD.

Lejimi i IOPS larta / Mbps vlerat sesa VeloSSD.

Zgjidh monedhën tuaj:  
Përdorimi i licencuar i njëkohshëm në pajisje të ndryshme.:  

MaxVeloSSD RAM / SSD Cache botimet produkt software matricës.

MaxVeloSSDMatrix
Specifikimet e produktitEdicioni gjyqësor 30 ditorPersonal EditionProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Vëllimet CachableI pakufizuar148I pakufizuar
Madhësia maksimale CacheI pakufizuar 512 GB SSD, 8 GB RAM1024 GB SSD, 16 GB RAM2048 GB SSD, 32 GB RAMI pakufizuar
Client / Server OSPoPoPoPoPo
Madhësia maksimale Vëllimi2 Petabyte10 Terabyte20 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ÇmimFalas17.49 EUR27.99 EUR34.99 EUR48.99 EUR
blejShkarko
Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...Zbuloni më shumë rreth këtij produkti ...
Press Releases Awards and Review Page Jetëgjatësia e produktit

"

"

"