EliteBytes Velo Produkte Maximum Size Host

Çfarë është Maximum Size Volume Host?

Kjo është madhësia maksimale Volume Host lejohet të ketë. Sistemi Operatings kufizon këtë vlerë sipas Versionit të saj dhe Edition. Në mënyrë tipike Serverat mbështetur Sizes shumë më të mëdha Volumi pastaj Klienti OSÂ's. Madhësia maksimale për klientët është rreth 64 Terabyte. Për Servers ajo është praktikisht e pakufizuar me Shtyp reja.

Çfarë një Madhësia maksimum bëjë mbështetjen EliteBytes Velo Produkte?

Të Velo Produktet e mbështesin një maksimum prej 2 petabajtë (2048) Terabyte si vëllim Host. Kufizimi i vetëm atëherë do të jetë ajo e sistemit operativ. Me aq sa dimë një kufizim teorik exsists rreth 8 milionë Petabyte. Në kohën e këtij shkrimi 6 3,5 Terabyte "disqe janë në dispozicion në zbritje të çmimeve bërë vargjeve të mëdha magazinimit duke u bërë gjithnjë e më shumë në dispozicion për përdoruesit e zakonshëm.