EliteBytes LegalNotice

Njoftimi ligjor
Mirë se vini në faqen e internetit EliteBytes. Duke përdorur Site jeni dakord për të ndjekur dhe për t'u lidhur me termat dhe kushtet e mëposhtme në lidhje me përdorimin tuaj të Faqes.
EliteBytes ofron shërbime në këtë vend si: shkarko Programe mbështetje, e-mail dhe informacion produkt.
Këto shërbime, duke përfshirë çdo përditësime, zgjerime apo ndonjë gjë tjetër në këtë faqe janë subjekt i â € žTerms e Useâ € œ.
Ju nuk mund të shpërndani, riprodhoni,, postin e licencës, të publikojë ose transmetojë ndonjë gjë nga kjo Web site në tërësi ose në pjesë, pa autorizimin me shkrim të EliteBytes.
Çdo software dhe dokumentacioni shoqërues se është vënë në dispozicion për të shkarkuar nga EliteBytes është puna e copyright e EliteBytes dhe / ose furnizuesve të saj.
Çdo përdorim i programeve dhe dokumentacionit shoqërues ju shkarkoni nga faqja është subjekt i kushteve të licencës marrëveshje mes jush dhe EliteBytes dhe tregojnë marrëveshjen tuaj me të para se në instalimin apo përdorimin e softuerit.
DISCLAIMER
ELITEBYTES shprehimisht poshtë GJITHA garanci të ndonjë lloji, koha Express OSE NËNKUPTUARA, DUKE PËRFSHIRË, POR PA U KUFIZUAR NË, E NËNKUPTUARA TË SHITJES, PËRDORIMIT PËR NJË QËLLIM TË CAKTUAR dhe shkelje JO.
NË ASNJË RAST DO ELITEBYTE DHE / OSE FURNIZUESIT përkatëse jetë përgjegjës për asnjë dëmtim VEÇANTA indirekte apo RRJEDHIMORE ose çdo dëmtim që rezulton nga TREGTARE HUMBJEN E TË DHËNAVE, përdorimi ose fitimet, ARDHURAVE shkaktuara nga ju ose ndonjë palë e tretë, e motit në një veprim në kontratë ose dhimbje reumatike LINDJA nga ose në lidhje me përdorimin ose kryerjen e kësaj faqeje, Software, dokumentet ose informatat.


Si kusht i përdorimit të, software SITE ose dokumentacionin, ju nuk do të përdorin atë për ndonjë qëllim që është e paligjshme ose të ndalohet nga këto Kushtet e Perdorimit.