Përshpejtimi laptopë me VeloSSD.

Ka mënyra të shumta për të arritur këtë.

Ju jeni të lirë për të përdorur një port zgjerim si M2, USB3, mPCIe, mSATA dhe madje edhe SDHC. Për të shtuar një Solid State Magazinimi që mund të përdoret si një cache për harddisk brendshëm. Është e lehtë të lidheni pa humbur garanci.

Nëse keni asnjë portet pranueshme falas jashtme në laptopë tuaj:

Ka ende të paktën dy opsione për të përshpejtuar atë.

Opsioni 1

Disa laptopë kanë lidhje të brendshme M2 ose mSATA, ku mund të instaloni një SSD M2 / mSATA. Ju duhet të kontrolloni me garancinë tuaj së pari sigurisht. Gjithashtu është e mundur për të zëvendësuar CD / DVD drive me një përshtatës për një SATA SSD. Kjo është përdorur zakonisht dhe reliabla për të punuar.

Opsioni 2

Një disk i dyfishtë përbëhet nga një HDD dhe një SSD të paketuara së bashku për të përdorur vetëm 1 portë Sata. Kjo nuk është e njëjtë me SSHDD. SSHDD-të kanë caching të integruar, por nuk janë aq të shpejtë. Nëse laptop dhe garanci lejojnë shkëmbimin e HDD-së me një punë të dyfishtë. VeloSSD është në përputhje me pajisjen DUAL Drive.

Konsumi i energjisë

Nëse keni nevojë për një lëvizshmëri konsumit të ulët të energjisë të pajisjes SSD është e rëndësishme përndryshe ajo do të thahet e baterisë më shpejt. Që nga cache heq punë nga HDD, HDD do të konsumojnë më pak energji

Perfomance

Për rezultatet më të mira përdorni një Mbps lartë / IOPS pajisje. Ju nuk duhet të përdorni një port USB2 ose pajisje që nga shkalla e transferimit (Mbps) është usally ngadalshme se HDD. USB3 ka një të ri, Mode më të shpejtë që mund të aktivizohet pasi që të Windows 8. Një USB3 Stick është zakonisht më i ngadalshëm se sa një USB3 bashkangjitur SSD. Por është më e lehtë të lidheni dhe të trajtuar.

Instalim

Shkarko dhe instalo VeloSSD dhe ju jeni gati për të shkuar. Paketa Software përmban një user manual me përshkrime të plotë dhe referencë. Por ajo është gjithashtu vetë shpjeguar dhe përpara drejt për t'u përdorur. Më laptopë me 4 dhe më shumë GB RAM kjo ka kuptim për të përdorur MaxVeloSSD. Nëse laptop përmban një SSD dhe RAM të mjaftueshëm. VeloRAM është gjithashtu një opsion për performancë më të lartë

Çfarë është zgjidhja më e mirë?

Kjo varet nga nevojat tuaja dhe Laptop. M2 (PCIe Zan 2,0) ose mSATA SSD bashkëngjitur si pajisje cache është zgjidhja më e shpejtë. Shkopinj USB3 janë të lirë dhe të vogla, gjithashtu SDHC Cards. Por shpejtësia nuk është optimale. Këto pajisje kanë nevojë për më shumë hapësirë \u200b\u200bdhe një kabllo, gjithashtu konsumojnë më shumë energji. Ne kemi testuar të gjitha variacionet në laptopë tonë.