Downloads

Shkarko programin e programit dhe të dhënave përshpejtues këtu:

Versione aktuale:

Veloram

Blloko nivelin e RAMCache. Përshpejton çdo ruajtje si një RAM Disk.
Versioni i softuerit: 3.1.0.0 VeloRAM është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows® 10 Redstone 1-5 (1809 & 19H1), Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 , 2019
Fillor: Shkarko

MaxVeloSSD

Niveli bllok RAM dhe SSD cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar përtej shpejtësinë e SSD.
Versioni i softuerit: 3.4.0.0 MaxVeloSSD është në përputhje me 32 und 64 bit-versionet e:
Windows® 10 Redstone 1-5 (1809 & 19H1), Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 , 2019
Fillor: Shkarko

VeloSSD

Niveli bllok SSD Cache. Përshpejton Vëllimi HDD bazuar.
Versioni i softuerit: 3.0.1.0 New! VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows® 10 Redstone 1-5 (1809 & 19H1), Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 , 2019
Fillor: Shkarko

VeloFull

Paketa e plotë Suite Velo Cache. Kombinon VeloSSD, VeloRAM dhe MaxVeloSSD në një Produkt, Ndërfaqje Përdorimi dhe Licencë. I ri !
Versioni i softuerit: 3.3.0.4 VeloSSD është kompatibil me 32 dhe 64 bit versions e:
Windows® 10 Redstone 1-5 (1809 & 19H1), Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP, Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 , 2019
Fillor: Shkarko