Produktet më të mira të magazinimit në ruajtje

How VeloRAM accelerates a SATA SSD explained
VeloRam accelerate an Optane MS Stick

January 19 2019. VeloRAM 3.0.0.1

January 19 2019. VeloSSD 3.0.0.1

October 30 5 2018. MaxVeloSSD 3.3.0.3

Our Support Forum has opened.

Fletë Informacioni i shpejtë për programin tonë: VeloSSD, VeloRAM dhe MaxVeloSSD.

Vështrim i shpejtë i produktit dhe dallimi

New Video Tutorials:

Fletë Informacioni i shpejtë për programin tonë: VeloSSD, VeloRAM dhe MaxVeloSSD.

Vështrim i shpejtë i produktit dhe dallimi

Përshpejtimi i bazës së të dhënave, SQL dhe SQL në RAM.

Dërrmuese Performanca Update për MaxVeloSSD është në linjë. Lexoni këtu.

Shk 24 2017. Online Manuals për produktet tona janë në dispozicion këtu.

Jan. 18 2017. Login via Facebook, Google, Twitter, Microsoft, Yahoo and LinkedIn.

Maj 24: Extended periudhës së provës. Tani 30 ditë.

10 May 2016 e re MaxVeloSSD Datacenter Trial Edition Setup është në dispozicion tani.

4 prill 2016. Minor Update (2.4.1.2) për VeloRAM. Përfshin Offline AktivizimiKy diagram tregon performancën me 2 dhe 32 fije. Edhe nxitimi më mbresëlënëse, deri në 13.5 GB / sek.
Ajo u zhvillua në një Bordi P9X79 me CPU INTEL, DDR 3.
Performance Diagram in MaxVeloSSD