Performanca më e lartë Cache në MaxVeloSSD Version 2.3.6.0 (nëntor 2015)


Pse është kaq shumë më të shpejtë?

Ajo merr përparësi të mirë të informatikë paralele.

Çfarë është paralele Computing?

Computing paralel, i quajtur gjithashtu Multitasking është kur një software ekzekuton më shumë se 1 detyrë në një kohë. Kjo punon edhe në Multi Core CPU's por edhe në Single Core CPU's.
.

Ne premtuar standardeve paralele informatikë kohët e fundit. Këtu ne do të shkojmë ...

Ne do të shohim një krahasim të drejtpërdrejtë mes 2 dhe 32 fije.

Performance Diagram in MaxVeloSSD

Ky diagram tregon performancën me 2 dhe 32 fije. Nxitimi mjaft mbresëlënëse., Deri në 7.5 GB / sek.

Ajo u zhvillua në një Bordi M5A97 me AMD CPU.

Atto Disk Benchmark, running with 32 threads

Ne përsëri përdorur ATTO Disk Benchmark, ky ekran tregon të kandidojë në 32 Threads.

Parallel Performance Dialog in MaxVeloSSD

MaxVeloSSD ka një kontroll ku deri në 64 Temat mund të caktohet në cache.

Ajo vë asnjë ngarkesë mbi CPU në boshe, temat fle deri ngarkesa e punës kërkon ato.

Performance Diagram in MaxVeloSSD

Ky diagram tregon performancën me 2 dhe 32 fije. Edhe nxitimi më mbresëlënëse, deri në 13.5 GB / sek.

Ajo u zhvillua në një Bordi P9X79 me CPU INTEL, DDR 3.

Performance Diagram in MaxVeloSSD

Ne përsëri përdorur ATTO Disk Benchmark, ky ekran tregon të kandidojë në 32 Threads.

Normat mbi 10GB / sek. janë paraqitur me një eksponent.

Për të vazhduar me rezultate nga një makinë me DDR4