VeloSSD SSD Cache Software Standardet

Ka 2 Temat kryesore Benchmark: Disk standardeve dhe Aplikimi standardet

Çfarë është një pikë referimi Disk dhe çfarë është e mirë për të?

Një Benchmark Disk mat performancën e disk Aplikimi agnostik. Ajo prodhon vlera për IOPS dhe MB / sek për lexim dhe shkrim të dhënave vazhdues ose të rastit në madhësive të ndryshme të bllokut. Rezultatet benchmark do të ndikohet pak nga performanca e përgjithshme e kompjuterit. Ky lloj i pikë referimi është i mirë për krahasimin e performancës së pajisjeve të veçanta. Ne e përdorin atë për të treguar se sa të fortë efekti i VeloSSD caching në një HDD tipike është. Ne tregojmë standardet shumë të reja, si dhe ato të vjetra nga lirimin cilësisë së mirë të VeloSSD

Çfarë është një Benchmark Aplikimi dhe çfarë është e mirë për të?

Një Masat Benchmark Aplikacioni jo vetëm që performanca e një pajisje ruajtje. Në varësi të reperit ajo do të prodhojë vlera për detyra të caktuara si: redaktimi Video, aplikacion ngarkimin, transaksionet bazë të dhënash, shpejtësi lojë dhe standardeve kështu on.These në mënyrë tipike të kandidojë më të gjatë dhe nuk janë të lira për përdorim komercial.

Prill 2013. VeloSSD 2.1 Cache Disk Benchmark

Një kompjuter me një harddisk 4TB dhe një SSD PCIe. Mundësuar nga VeloSSD 2.1. Standardi Software tregon në informatat e duhura në lidhje me Host Disk Model dhe prodhues. Më poshtë në mes janë Informacione për Modelin Cache dhe prodhues.

High speed VeloSSD benchmark with an PCIe SSD.

Vintage Disk Standardet me VeloSSD

Korrik 2012 Benchmarking VeloSSD jep rekord përshpejtimin!


Për Benchmark të plotë të shikoni këtu.
VeloSSD accelerates 44 times

benchmarking RAID hardware me VeloSSD jep një 20 Koha nxitim faktor.


Për Benchmark të plotë të shikoni këtu.
VeloSSD accelerates 20 times