Korrik 2012 Benchmarking VeloSSD jep rekord përshpejtimin!

Hapi 1: Kjo tregon HDD unaccelerated.
Benchmark with VelossD picture 1.
Hapi 2: Next vjen SSD.
Benchmark with VelossD picture 2.
Step3: Së fundi VeloSSD 2012/07/18 SSD caching Software
Benchmark with VelossD picture 3.
Me SATA3 dhe VeloSSD 2012/7/18 ju mund të presin mbresëlënëse me shpejtësi deri.
Duke përdorur çdo SSD dhe këtë softuer ju të përjetojnë një ndryshim të madh.