Për

Misioni:
Produktet më të mira të magazinimit në ruajtje
Për
EliteBytes u themelua 2005 në Gjermani dhe është një kompani private e kufizuar inkorporuar në Angli dhe Uells. Që atëherë, kompania është e angazhuar në kërkimin software ruajtjes dhe zhvillimit. Produktet ish, aktuale dhe të ardhshme përfshijnë mediume vazhdueshëm mbrojtjen e të dhënave, të Desaster mbulimin dhe caching SSD.
Kontaktoni:
info@elitebytes.com
Adresa:
EliteBytes Limited
Germany
29410 Hansestadt Salzwedel
Klein Grabenstedt 15
Tel.: +49 39038 / 907560