VeloSSD and Virtualizatio

Виртуелизација
Виртуелна архитектури има голема корист од VeloSSD.

Сите виртуелни машини се побрзо, ако вашиот домаќин користи VeloSSD.
Вие само треба 1 SSD уред да го забрза повеќе виртуелни машини.
VELOSSD MAXVELOSSD Virtualisation Examples
Се рестартира, исклучување Зачувај, и работата може да биде неверојатно брзо.
Секоја виртуелна машина е забрзан, вклучувајќи го Линукс или други оперативни системи.
Постоечката инфраструктура не треба да се промени со цел да имаат корист веднаш.