На VeloRAM купување на е-пошта е испратена до вас.

Алал да му е! Сте го купиле на следниов производ на EliteBytes:

MAK:

Лиценцирана истовремена употреба на различни уреди.

На VeloRAM купување на е-пошта е испратена до вас.

Не одговарајте на овој автоматски генерирани порака. Ако не побара известување од EliteBytes, ги следат упатствата на крајот на оваа e-mail.

Инсталација на Клучни е регистриран со вашата e-mail адреса. И дека е подготвен за автоматско производ активација.

Активирањето има потреба од само 1 клик во VeloRAM апликација.

Ако не можат да ја добијат оваа е-пошта: Сите вашиот стрелките се видливи на страницата на вашиот профил.