VeloSSD Trial Edition Description

30 дневно пробно издание

SSD кеширање и VelosSSD
Со VeloSSD EliteBytes испорачува SSD кеширање на софтвер за Windows Client и Server x86 / x64 платформи. VeloSSD забрзува волумен за складирање, како RAID, оптички канал LUN, Сан, iSCSI, динамична, Gpt, и волумен на багажникот. Повеќе јадрени процесори се поддржани за да се овозможи максимална I / O автопат. Нема капацитет граници за кеш себе или на домаќинот тома. SSD уредите се може да се користи во RAID конфигурации да ги комбинираат своите I / O моќ. Неколку домаќин простори може да бидат складирани со еден SSD Том.

Како функционира таа работа?
Влезни и излезни (I / O) сообраќај е сервисирано прва од страна на SSD волумен ако е можно. Инаку, од страна на домаќинот волумен. Кешот работи апликација независни, а, исто така, го забрзува систем почеток. Ќе добиете SSD перформанси и HDD капацитет. Таа користи за запишување назад кеширање алгоритам.

Инсталација и операција
На инсталацијата се прави многу едноставно и брзо. Подесување и апликација се достапни на многу јазици. А потребно е рестартирање само за стартување волумен. За време на операцијата, еден сетила драстично забрзување на апликации и оперативниот систем. Софтверот работи автоматски во позадина и не бара одржување.
VeloSSD изданија
VeloSSD Најчесто поставувани прашања