VeloSSD Software Product Description

VeloSSD е SSD-кеш-софтвер за Windows платформи. Кешингот користи голема брзина на SSD-и и големиот капацитет на тврди дискови за оптимален сооднос цена-перформанси. Складирањето на SSD е сè уште поскапо од хард дисковите.

VeloSSD работи на најмодерните и постарите верзии на оперативниот систем на клиент и сервер на Виндоус.

VeloSSD е независен хардвер, така што работи на сите SSD-а, чипсетите, процесорот и матичните плочи.

VeloSSD е компатибилен со сите простори за складирање на Windows. (на пример: Едноставен, динамичен, GPT, лента, RAID, простор за складирање, безбеден говор, итн.) Значи, за сите варијанти на подигање и тома на податоци.

Вие ефикасно заштедувате многу пари со кешот SSD. Затоа што избегнувате трошење 3 или повеќе пати повеќе пари колку што е потребно. Хард дисковите од 1 ТБ се уште 3-4 пати поевтини од SSD со иста големина. Келингот SSD на VeloSSD ја штити механиката на вашите хард дискови, 90% од пристапот за читање го прави SSD. Ова го зголемува работниот век, нивото на бучава, развојот на топлина и потрошувачката на енергија се намалуваат.

Кеширањето на SSD на VeloSSD е особено економично со RAM меморијата, така што работи безбедно и ефикасно на економски опремени машини (од 1 GB RAM). За сопствениците на машини со повеќе RAM меморија, ние сме среќни што ги препорачуваме MaxVeloSSD и VeloRAM, исто така, од нашата компанија. Овие производи можат експлицитно да користат голема количина на RAM меморија за високо ефикасно меморирање на RAM меморијата. MaxVeloSSD го прави ова во прилог на меморирање SSD во 2-слојна архитектура (складирање на 2 нивоа). Софтверот VeloSSD е испробан и тестиран на пазарот од 2012 година. Ретко кој друг споредлив производ го постигнал овој квалитет на зрелост и грижа како VeloSSD. Производите за кеш-софтвер на Elitebytes, направени во Германија, се особено брзи и темелни.

VeloSSD Product Photo

SSD кеширање и VelosSSD

Со VeloSSD EliteBytes испорачува SSD кеширање на софтвер за Windows Client и Server x86 / x64 платформи.

VeloSSD забрзува волумен за складирање, како RAID, оптички канал LUN, Сан, iSCSI, динамична, Gpt, и волумен на багажникот.

Повеќе јадрени процесори се поддржани за да се овозможи максимална I / O автопат.

Нема капацитет граници за кеш себе или на домаќинот тома.

SSD уредите се може да се користи во RAID конфигурации да ги комбинираат своите I / O моќ.

Неколку домаќин простори може да бидат складирани со еден SSD Том.


Како функционира таа работа?

Влезни и излезни (I / O) сообраќај е сервисирано прва од страна на SSD волумен ако е можно.

Инаку, од страна на домаќинот волумен.

Кешот работи апликација независни, а, исто така, го забрзува систем почеток.

Ќе добиете SSD перформанси и HDD капацитет.

Таа користи за запишување назад кеширање алгоритам.


Инсталација и операција

На инсталацијата се прави многу едноставно и брзо.

Подесување и апликација се достапни на многу јазици.

А потребно е рестартирање само за стартување волумен.

За време на операцијата, еден сетила драстично забрзување на апликации и оперативниот систем.

Софтверот работи автоматски во позадина и не бара одржување.


Изберете ја вашата валута:  
Лиценцирана истовремена употреба на различни уреди.:  

VeloSSD SSD Cache software product editions matrix.

VeloSSD изданија
Спецификација за производ30 дневно пробно изданиеЛична изданиеProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Cachable простори 1 1 4 8Неограничено
Максимум големината на кешотНеограничено 512 GB SSD1024 GB SSD2048 GB SSDНеограничено
Клиентски / серверски оперативен системДаДаДаДаДа
Максимален волумен Големина2 Petabyte10 Terabyte20 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ЦенаБесплатно9.99 EUR19.99 EUR29.99 EUR49.99 EUR
купипреземете
Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...

"

"

"