VeloRAM Trial Edition Description

30 дневно пробно издание
Судскиот процес од 30 дена има некои ограничувања.

RAM caching and VeloRAM
Со VeloRAM EliteBytes обезбедува крајната акцелератор апликација. Тоа е компатибилен со најновите Windows клиентот и серверот платформи. VeloRAM забрзува тома генерички складирање и RAID, оптички канал LUN, Сан, iSCSI, динамична, Gpt, и волумен на багажникот. Повеќе јадрени процесори се поддржани за да се овозможи максимална I / O автопат. Нема ограничувања на капацитетот за самата кеш или обемот на домаќинот. Жешка интелигентна детекција на лице место, го спасува уреди од носат надвор. Да, VeloRAM сефови живот за основните уред за складирање, со намалување на чита и пишува.

Како ли тоа работа?
Влезни и излезни (I / O) сообраќај се сервисираат прво со систем RAM меморија, ако е можно. Инаку, по обем на домаќинот. Кешот функционира апликацијата независна, а исто така го забрзува старт системот. Ќе го добиете рамдиск перформанси на HDD / SSHDD / SSD уреди. Таа користи алгоритам кеширање пишува-назад.

Монтажа и работа
Инсталацијата е направено многу едноставно и брзо. Поставување и апликација се достапни на повеќе јазици. Потребно е рестартирање само за стартување волумен. За време на работа, еден сетила драстично забрзување на апликации и оперативни системи. Софтверот работи автоматски во позадина и да не бара одржување.
VeloRAM