Ултра брз софтвер за забрзување на меморијата на Кеш Кеш.

VeloRAM Product Photo

VeloRAM е на ниво на блок систем RAM-кешот.

Тоа кешира било складирање содржина Обем на SSD и HDD. Тоа не е издржлива.

Тоа е брз како RAM-дискот капацитет како SSD или HDD.

Овозможувајќи највисоко IOPS / Mbps вредности.

 

VeloRAM in Azure

 

Бенк на SSD. Лево SSD само, десен SSD со VeloRAM кеш. Јасно видливо е моќното забрзување кога VeloRAM е активен. Огромен потенцијал 4-8 пати побрз од PCIe SSD.


Spec: Intel(R) Core(TM) I7-3820 3.6 GHZ CPU, PCIe SSD, DDR3 RAM.

Овие критериуми се стрча на иста SATA2 хардвер. Јасно се забележува моќниот забрзување кога VeloRAM е активен. Криви изгледаат слично на прв поглед. Но itÂ's речиси 10 пати побрзо. Трчаше со VeloRAMTrial.


Spec: 3GH AMD CPU, Asrock K10n78, SATA2, DDR2 (2008 Hardware). For contemporary Hardware see MaxVeloSSD Benchmarks

VeloRAM RAM меморија за кеш софтверски производ изданија матрица.

Изберете ја вашата валута:   Лиценцирана истовремена употреба на различни уреди.:  
VeloRAM Матрикс
Спецификација за производ30 дневно пробно изданиеЛична изданиеProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Cachable простори1148Неограничено
Максимум големината на кешот unlimited 4 gigabyte16 gigabyte64 gigabyteНеограничено
Клиентски / серверски оперативен системДаДаДаДаДа
Максимален волумен Големина2 Petabyte10 Terabyte10 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ЦенаБесплатно9.99 EUR19.99 EUR29.99 EUR49.99 EUR
купипреземете
Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...
Productивотниот век на производот

"

"

"