VeloSSD SSD Кеш софтверски производ изданија матрица.

Изберете ја вашата валута:  
VeloSSD изданија
Спецификација за производ30 дневно пробно изданиеЛична изданиеProfessional EditionEnterprise EditionDatacenter Edition
Cachable простори 1 1 4 8Неограничено
Максимум големината на кешотНеограничено 512 GB SSD1024 GB SSD2048 GB SSDНеограничено
Клиентски / серверски оперативен системНеНеНеДаДа
Максимален волумен Големина2 Petabyte10 Terabyte20 Terabyte2 Petabyte2 Petabyte
ЦенаБесплатно9.99 EUR19.99 EUR29.99 EUR49.99 EUR
купипреземете
Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...Дознајте повеќе за овој производ ...