VeloSSD и MaxVeloSSD Кеш сега Скенирајте отпорни.


Што значи Скенирајте Отпорни торентите?

Кеширана содржина ќе биде отпорна против секвенцијален големи блокови податоци. Правење на кеш се претстават подобро.

Зошто воопшто морам да Скенирајте Отпорот?

Тоа е функција која доаѓа во игра кога ќе се читаат или да пишуваат многу squential блокови податоци за обемот на домаќинот.

Без Скенирај Отпорност на кеш може да биде делумно или целосно избришани, што го прави unperformant.

На пример големи датотеки за подесување или DVD слики. Без отпор скенирање перформанси кешот ќе падне тогаш. Бидејќи многу големи датотеки ќе се избришат кешираните содржина.


Кои производи поддршка Скенирајте отпорни?

VeloSSD и MaxVeloSSD имаат поддршка. А GUI компонента го прави лесен за да изберете Settings:

Стандард Профил Перформанси, веројатно најдобар за секојдневна употреба.

Scan resitant Cache Standard Settings

Висок профил Перформанси, resitancy скенирањето се оневозможени.

Scan resitant Cache Standard Settings

Конзервативна Профил на ефикасноста, строга поставките за скенирање resistancy.

Scan resitant Cache Standard Settings