Како да ги ресетирате примената јазик.

Можете да го промените на јазикот што сакате. Еве јас ви покаже како да го ресетирате јазик на стандардните.

Следете ги овие чекори за да го ресетирате вашиот кориснички интерфејс. Кликнете на зелениот истакна копче.
Howto Restore Internationalisation Settings 1

Потоа, кликнете на оваа зелена Нагласени копче.
Howto Restore Internationalisation Settings 2

Потоа, кликнете на оваа зелена Нагласени копче.
Howto Restore Internationalisation Settings 3

Ќе видите оваа порака во вашиот стандардниот јазик. Повторно, кликнете на зелениот истакна копче.
Howto Restore Internationalisation Settings 4

Примена ќе се исклучи. Кога ќе го рестартирате стан, ќе видите дека вашиот стандардно јазик е активен.
Howto Restore Internationalisation Settings 5