Elitebytes Софтверски производи преглед.

Производи :
VeloRAM Product Photo VeloSSD Product Photo MaxVeloSSD Product Photo VeloFull Product Photo

VeloRAM

VeloSSD

MaxVeloSSD

VeloFull

Блок ниво RAMCache. Го забрзува секое складирање како RAM-диск.

Забрани ниво SSD Кеш. Забрзува HDD врз тома. Софтвер за програмирање и забрзување на податоците. VeloSSD е златен стандард.

Ажурирање VeloSSD

Дознајте повеќе за овој производ ...

VeloSSD изданија

VeloSSD Најчесто поставувани прашања

Одредници со VeloSSD

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.

Забрани ниво RAM меморија и SSD кешот. Забрзува HDD врз простори надвор со брзина на SSD.


Упорни, хардвер, независна SSD кеш за Windows

Што е SSD кеширање?
SSD кеширање користи цврста состојба дискови (SSDs) да се подобри ефикасноста на хард диск (HDDs) драстично.

Зошто ни треба SSD кеширање?
Професионални и приватни ИТ средини во светот се под голем притисок на двете капитални и оперативни заштеди на трошоците, како и обезбедување на најдобри можни перформанси. SSD кеширање со VeloSSD од EliteBytes испорачува бесплатно скалабилни и ефективни софтверско решение да катапулт вашата Windows околина од HDD на SSD брзини. Со подобрени перформанси може да ви послужи повеќе корисници со помалку сервери, заштеда на капитални и оперативни трошоци. На крајниот корисник искуство добива подобри преку побрз систем однесување.

Виртуелизација Поддршка за производ Awards , Reviews and other links

OISV - Organization of Independent Software Vendors - Contributing Member Famous Software Logo