EliteBytes Изјава за приватност

"EliteBytes" ја почитува вашата приватност!

EliteBytes се посветени на заштита на вашата приватност.
Лични информации ви обезбеди на сајтот нема да се дели надвор од EliteBytes.
Ние ги браниме вашите лични информации.
Кога продажба на производи во нашата онлајн продавница ние ги користиме финансиски услуги обезбедени од страна на PayPal.
Види www.paypal.com за повеќе информации за нивната приватност изјава.
Сите податоци испратени или примени се горе шифрирана (HTTPS).
Исто така, повика протокол Secure Socket Layer (SSL).
Исто така сакаме да се истакне дека НЕ \u200b\u200bинформации за кредитна картичка на сите се чува на EliteBytes сервери.
Но, дали е само обработени од страна на PayPal плаќање преку интернет решенија.
Твоја е-маил адреса нема да бидат објавени на трети лица